Kompanija Agrija RSL doo je firma koja se bavi distribucijom i prodajom i preparata za zaštitu bilja pod okriljem AGRIA firme sa centrom u Plovdivu (Bugarska).
Agria postoji od 1932. Godine i dugi niz godina se uspešno bavi proizvodnjom i prodajom kvalitetnih preparata za zaštitu bilja u celom svetu. Sarađuje sa Nemačkom, Italijom, Kubom i Rusijom i drugim zemljama širom sveta. Kvalitet proizvoda je dokazan i u našoj zemlji i preparati se koriste duži period
Agrija RSL d.o.o. je osnovana 2010. kao malo preduzeće u svojstvu ovlašćenog zastupnika matičnog preduzeća Agria SA iz Bugarske . Sedište firme je u Sremskoj Mitrovici . Osnovna delatnost naše kompanije je da posreduje u transportu sredstava za zaštitu bilja . U tom smislu , nudimo širok izbor proizvoda koji štite od korova, insekata i štetočina i povećanje poljoprivredne proizvodnje tako što sprečava gubitak prinosa gajenih biljaka . U potpunosti smo posvećeni kao kompanija koja posluje u skladu sa standardima zaštite životne sredine i u budućnosti nameravamo da proširimo naš obim poslovanja , a naš posao da uključi širu paletu proizvoda.